2012-01-06 09:01:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - könnyen megbetegedhet

Napi horoszkóp január 6.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Olyan lesz a mai napja, amilyent teremt magának. Ha valakinek a társaságát végképp nem viseli el, akkor itt az ideje, hogy elküldje a a csudába. Különben ne csodálkozzon, ha ideges, feszült. Vegye a kezébe az irányítást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jobban kellene vigyáznia magára, mert könnyen megbetegedhet. A könnyelműsége különösen a légzőszerveit érintheti károsan. Márpedig egy fontos találkozója is lesz ma, nem lenne jó kihagynia, vagy taknyosan megjelennie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az Ikrek jegyűek ma jobb, ha kissé visszafogják magukat, mert felesleges zűrzavart okozhatnak. Valahogy ma túlságosan az érzelmeik vezetik, kevésbé meggondoltak. Holnapra már másként láthat mindent. És akkor bánná a mai hevességét.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma reggel különös álomra ébredhet. Jó, ha fel tudja idézni magában, mert jósló erejű álom lehet. Ha nem emlékszik is rá, tudattalanul, valami érzés szintjén áthatja lelkét. A nőnemű személyekkel jó kapcsolata lehet ma.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Többet kellene mozognia, mert daliás szép alakján bizony nyomot hagytak az ünnepek. A sport nemcsak a testének, de a lelkének is jót tehet. Önt mindig megfiatalítja a mozgás, lendületessé és életerőssé teszi. Legyen úgy!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Van valami titka, és legszívesebben megosztaná mindenkivel, de még várjon vele. Nem mintha baja lenne belőle, de egyelőre még érlelnie kellene az érzést. A kincse még nem érett meg arra, hogy közkinccsé tegye. Legyen türelmes!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Családjában valaki az ön tanácsát kéri. Legyen nagyon megfontolt, és különösen, ha érintett a dologban mérlegeljen elvonatkoztatva a saját érdekeitől. Különben a saját fejére is csak bajt hoz, ha a közvetlen érdekek mozgatják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Higgadjon le, semmi oka az idegeskedésre. Pontosabban, ha van is, a túlfűtöttségével csak még inkább fokozhatja a zűrt. Némely dolog amúgy is akkor oldódik, meg, ha egyáltalán nem törődünk vele. Talán ez is ilyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szerencsésen megúszott egy családi vihart, ezért igazán van oka az örömre. Az élmény megkoronázásaként egy nagy családi kirándulás, közös ebéd valami kedves kisvendéglőben még fényesebbé teheti kedvüket. Szervezze meg!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Pénzügyi gondjai lehetnek, ami miatt a spórolás módjain gondolkodik. Ha nagyon nagy a baj, talán ideje lenne egy pénzügyi tanácsadóhoz fordulnia. A hitelekkel azonban jobb vigyázni. Ez csak a végső megoldás lehet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Meg kellene tanulnia az alkalmazkodást. Elvégre nem várhatja el, hogy folyton a társa alakítsa a programját és ízlését önhöz. Ha végképp vaskalapossá válik, akkor mire föl igényli magamagának azt a fene nagy szabadságot?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha megengedheti magának, vegyen ki pár nap pihenőt. Az ünnepek alatt sem pihent eleget, és az év elején megint túl nagy energiákat követel öntől a munka. Ha nem figyel a teste igényeire, annak betegség lehet a következménye.

Napi horoszkóp
(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: